Soft flowers

 
Min bästa julklapp som jag fått av mamma och pappa! Jag blev så lycklig när jag öppnade kartongen och skymtade detta underbara mönster. Jag kommer matcha den med kjol och stram hästsvans och tighta skinnbyxor och svala lockar! 
 

My Christmas

 
Julen blev över mina förväntningarna i år! Maten som alla hade hjälp till att ordna var hur god som helst och med underbart sällskap blev min julafton perfekt. Tomten gjorde ett litet besök efter maten och vad som låg i paketen han hade med sig ska jag visa en annan dag. Glad blev jag kan jag lova!

BW

Dan före dopparedan! Idag har jag slagit in de sista julklapparna, julstädat hela huset och gjort knäck. För vad är julen utan knäck? Jag ska snart gå ner tillfamiljen för lite glögg och pepparkakor framför en film, ha en fin kväll! 

Christmas break

 
Äntligen har jag jullov och i helgen ska vi förbereda allt inför tisdag. Julafton har vi hemma i Bjärred i år och det ska bli så kul att träffa släkten igen! Åh, och jag måste säga att man blir lite nyfiken på vad som döljer sig i alla fina paket som redan väntar under granen. 

That simple

 
Simple 
Kritstreck, skinn och vinrött gör sig himla bra ihop!!

plattan love

 
Hjärta dessa lurar!!! 
Idag slutade jag vid elva efter kakbuffe och skridskoåkning, man märker att det snart är lov. Jag kan faktiskt inte fatta att det är jullov om tre dagar, var tog året vägen? Jag ska i alla fall se till så att 2014 blir det bästa året på länge och jag ska bara göra sånt som jag mår bra av. Ha det fint!

Queen B

All kärlek till denna underbara människa, hon är min absolut största inspiration på alla plan. Hennes låtar spelas i lurarna medan jag skriver klart en samhälls uppsatts, ha en fortsatt mysig tredje advent! 

Some new year outfits

             New Years outfit  
 
             new years 
 
 
                new years 
Jakten efter den perfekta nyårsoutfiten har börjat och jag vet på ett ungefär hur den ska se ut! Dessa outfits är klockrena enligt mig och jag hoppas dom kan va till hjälp för er som fortfarande velar! 

&otherstories

fashioninspo
 
Favoritaffären just nu är & other stories! Jag skulle kunna köpa hela butiken om jag kunde. Jag va i Köpenham i lördags och fick med mig en underbar blus hem som jag ska visa för er en annan dag. Ha det fint! 

alexa chung

Fin fina presenten från bästa kompisarna! Underbar inspiration som jag kan drunkna i för flera timmar. 
Idag har jag varit i Köpenhamn och gått på Tivolis julmarknad och spenderat pengar på ströget. En halsduk och en blus rikare och såååå mycket julpirr! Ha det fint! 

Dear Santa

Dear Santa 
3 december om jag delar med mig utav min önskelista! Varma stickade tröjor, inredning och vogue. Snälla tomten! 

Watch me

Min fina födelsedagspresent som får pryda min handled varje dag. Silvrig och stilren, passar mig prefekt! 
Idag har jag varit på julmarknad på Borgeby slott och det var riktigt mysigt, om lite drygt en timma ska jag bege mig mot Malmö med mina bästa tjejer. Vi ska äta tapas på restaurang Davidshall, ha det fint! 

RSS 2.0