WAYNES



Tog en fika på Waynes med Johanna efter skolan igår. Välförtjänt efter en jobbig vecka! Denna helgen ska jag vila ut, fixa på rummet och plugga lite. Ganska skönt med helger som inte är planerade från morgon till kväll ibland. 

BLUE




Skjorta från H&M Trend

Lååång dag idag. Torsdagar är alltid så hektiska med skola, träning och sen plugg. Fast så ser nästan alla dagar ut för mig just nu. Men när stormen av alla prov och inlämningar lagt sig ska jag försöka hinna med att fota lite roligt till bloggen! 
So long! 

AMERICAN PANCAKES




Lagade supergoda amerikanska pannkakor till mellis idag! Var på lite extra bra humör när jag kom hem trots allt plugg eftersom jag fick sluta tre timmar tidigare än vanligt. 
Nu sitter jag med skolböckerna och övar till en engelska skrivning imorgon. 
So long!

TOO COOL FOR SCHOOL


Hade ju inte bangat på denna outfiten till skolan nu i höst. Har blivit så kär i kenzo sweatshirten, får se om det kanske blir en fördelsedagspresent till mig själv i år! 

TRAVEL THE WORLD






Dessa bilder från Falasarna har jag inte visat än. SÅ MAGISKT! En av de bättre dagarna på Kreta då det blåste ganska mycket vid hotellet så vi åkte på en lite utflykt istället, och det var ju tur! Är så tacksam för att jag får upptäck så många fantastiska platser och fler ska det bli. Högst upp på lista står New York, Paris och Santorini!

B//W




Plockade ihop ett litet collage med bilder som inspirerar mig. Gör sånna här collage lite då och då, ibland för att visa er men ibland bara för min egen skull. För tillfället är jag väldigt casual i klädväg och kör gärna på basfärger. Ska bli bättre på att piffa upp mina outfits med lite smycken och smink bara. Puss! 

H&M STUDIO A/W 14




Gaaahh! Jag är helt kär i min nya klänning från hm:s sudio a/w kollektion. Har fått en lite förkärlek för militärgrönt och baseball-modellen gör den till sååå jag! Hoppas jag får tillfälle att fota den på snart så ni också få se hur fin den är. Här får ni i alla fall en liten tjuvkik. 

Hur som, har inte haft specillet mycket motivation till att blogga i veckan. Kan bero på att jag inte haft så mycket bilder att visa. Men ska göra mitt bästa, ni är ju trots allt många som fortsätter läsa fastän jag har mina svackor. Så puss på er! So long!

MÅNDAG



Två från en fin sommardag vid bryggan 

Har dragit på mig en förkylning så mår inte helt hundra just nu. Eftermiddagen har bestått av gossip girl, fika och plugg och jag känner mig riktigt nöjd med det jag hunnit! 

Saknar sommaren och jag skulle inte ha något emot att åka iväg till ett varmt ställe ett tag! Är inte riktigt redo för höst och vinter fastän jag är helt såld på höstens mode! 


RSS 2.0