Checked

Jeans Dr.Denim skjorta Ginatricot (ny) 

Efter shoppingturen i Malmö kom jag hem med en kasse från gina, en skjorta blev det för endast hundranittionio riksdaler, kap! Jag invigde den idag och jag älskar den. Den kommer användas mycket i höst både som på bilden men också under stickade tröjor. 

Trying

Sitter vid skrivbordet överröst med plugg. Religion, matte, engelska, psykologi ja gud vet vad. Ni ska få en dagens oufit också, tyckte det var ett tag sen. Anledningen till att det inte blivit så mycket outfit och modeinlägg är för att jag fortfarande håller på och funderar ut hur jag ska göra med den biten. Tycker bättre om outfitbilder utomhus, då man kan vara lite mer kreativ men eftersom jag inte har någon som kan fota (än) så får det duga som det ser ut för tillfället. Hoppas ni är okej med det! 

ny vecka

Ny vecka och jag ska hinna med en himlans massa saker. Religionprov på torsdag som jag inte är så taggad över, men det ska väl gå bra hoppas jag. Imorgon har jag d-dag vilket inebär att jag är ledig! Åh så skönt, då ska jag bara ta det lugnt och ha det skönt. 
Ni får en bild på de bästa vännerna, skulle aldrig byta dom för något! 
Ha det fint! 

Mot Malmö

Idag beger jag mig in till Malmö med en saknad vän, vi har inte träffats sen vår semester tillsammans i juli så det är verkligen på tiden. Såhär ser jag inte ut idag men tyvärr har jag inte hunnit fota så den här får duga. En outfit från förra veckan, älskar mina cigarett jeans. Ha det fint! 

Interior dreams

Något i den här stilen ska min lägenhet se ut när jag flyttar hemifrån. Vitt är ju så fint och fräscht. Jag har alltid fantiserat om att ha en stor världskarta hängandes på väggen där jag sätter fast små knappnålar för varje land eller stad jag besöker. Och så får det faktiskt bli! 

Collage

Bild från min instagram @johannaglantz 
 
Hej fina! Idag är det onsdag och endast två dagar återstår av denna skolvecka. Vart tar dagarna värgen, det känns som jag inte hinner med något alls nuförtiden. Hur som helst så ska jag plugga lite religion tills klockan slår åtta då jag sätter på tv:n. Sen hörs vi igen med ett inspo inlägg! 

Tips: coats

1. Zara 2. Asos 3. Asos 4. Topshop 5. Zara 6. Zara 
 
Jag är på jakt efter en kappa som inte är för lång och som gärna har någon härlig färg. Jag har en svart lite längre som kommer användas flitigt i vinter när det är lite kallare. Men nu när det precis blivit höst och det är för varmt för tjocka jackor men för kallt för att ha på sig skinnjacka skulle jag verkligen vilja ha en kappa som de ovan. Den rosa är så himla fin och är en utav höstens tredigaste färger så den hade inte suttit helt fel. Men den röda kappan från Zara kan jag bara inte motstå, så perfekt på alla sätt och viss. Helt klart mitt nästa köp! 

Tisdag

 
Precis som jag. Bästa låten som går på repeat hos mig, den och några andra Daniel Adams-Ray låtar ska förgylla min sömniga tisdag. 
Förlåt för den dåliga uppdateringen ska verkligen bättra mig!
Ha det fint! 

1417

Bilder från en sommardag i Ystad med de bästa vännerna, som jag saknar!
 
Lördag, i förmiddags fick jag äntligen tummarna loss till att städa rummet och rensa garderoben så nu är här fint igen. Jag har uppdaterat telefonen till iOS 7.0 och jag kan inte bestämma mig om jag tycker om det eller inte. Det känns som man håller i en samsung eller xperia och det är inte riktigt den känslan jag hade hoppats på, men jag vänjer mig säker. 
Snart ska vi åka till mormor för att senare bege oss på kalas. Trevlig lördag! 

Fredag

Gårdagens såg ut såhär. Jeans från Dr.Denim, tröja från ginatricot och ringar från hm. Ikväll beger jag mig till Johanna för lite skoj med ett gäng tjejer. Några gamla godingar och en hel del nya ansikten hoppas jag på. 
Ha det fint! 

print

Tröja Bikbok/ Jeans Dr.Denim/ Skinnjacka JC/ Ringar H&M 

Såhär har jag gått runt idag, gillar tröjan skarpt och jag vet att den kommer användas flitigt i höst! Skinnjackan har hängt med ett tag men lika fin är den för det.
Jag känner att det börjar bli på tiden att leta efter en lite varmare jacka/kappa nu när hösten faktikst är här. Så jag får väl dra mig en tur till Malmö snart. 

Mellis

Mitt mellanmål idag bestod av en mumsig hallonsmothie. På tisdagar slutar jag vid halv två och har gott om tid att plugga och samla krafter till den kommande veckan, och det är precis vad jag har gjort denna eftermiddag. 
Snart ska jag cykla till träningen men först måste jag öva på en presentation jag ska hålla imorgon. Idag ska jag svettas! 

Zara lookbook for september


Såååå mycket fint! Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen, jag älskar Zara! Allt är fläckfritt och helt fantastiskt och jag skulle kunna bära vilket plagg som helst. Måndagsångesten har smugit sig fram och jag blir bara mer och mer stressad över allt jag ska hinna med innan det blir helg igen. Svenskan måste jag bli klar med idag så jag ska sitta framför datorn en liten stund till innan det är dags för Idol. Ha det fint! 

Blomsterbädd

Helgen är slut och jag känner mig riktigt utvilad. I veckan som kommer har jag några inlämningar och presentationer som jag måste ta itu med och jag ska försöka hinna med ett cafebesök med en saknad vän. 
Nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket i min nybäddade säng, det finns inget bättre än nya lakan! 

Ny goströja

 
Ett av plaggen som inhandlades igår var denna fina stickade tröja. Det var kärlek vid först ögonkastet och för 160 kr blev den min. Kan bara älska gina! 
 
 

Länge leve längesen

 
Idag har jag haft en slappdag. Gått och fixat lite på rummet, hjälpt mamma i trädgården och varit en sväng på Nova för att köpa ett par jeans. Kom hem med den största kassen, vad visar jag imorgon. 
Har faktiskt inte lyssnat så mycket på Veronica Maggio sen för ett par veckor tillbaks, nu är det favoritlåtarna som går på repeat, Sergels torg, Snälla bli min, och Sju sorger. 

Stripes

Blus-Zara Jeans-Dr.Denim  
 
Det är onsdag och jag går klädd såhär. Samhällskunskapen var inställd nu på morgonen så jag börjar inte förrän tio idag! Nu ska jag packa ihop mina saker och cykla iväg till bussen, ha det bra! 

Dedicated

T-shirt store 299:- 

Äntligen hittade jag ett lagom stort fodral till min iPad. Nu behöver jag inte oroa mig över att den skrapas i väskan längre. Tycker det är riktigt coolt och jag älskar musik så det kunde inte blivit bättre! 

Casual

Linne-H&M trend// Kjol-Monki 
 
Dagens klädval, ganska casual men jag gillar det! Linnet är nytt och införskaffades igår efter dagsturen till Malmö stad. Har länge letat efter ett svart linne med tunna band och nu har jag äntligen ett hängandes i garderoben! 

Födelsedagsbrunch

Förmiddagen har tillbringats på födelsedagsbrunch hos min fina vän Emma. Grattis!! Frukt i mängder, amerikanska pannkakor, ost och marmelad, bacon och scrambled eggs, juice och en massa annat gott har det bjudits på! Jag har verkligen saknat alla min girls så det var riktigt härlig att få träffa alla igen! Ni är bäst! 

Blue flowers

Idag har jag burit min favoritblus från favoritaffären Zara tillsammans med en svart kjol från Topshop och mina svarta låga converse. Älskar verkligen denna blus, den är så fin! 
Skoldagen var väldigt lugn idag och när vi hade slutat begav jag mig till Espresso house för att fika med några klasskompisar.
Just nu sitter jag och försöker skriva en inköpslista, senare ikväll tar jag bussen till Johanna för en tjejkväll med henne och Amanda. Film, gottis och skvaller är precis vad jag behöver. Ha det fint! 

Paris show collection

Idag släppte H&M sin Paris show collection både på hemsidan och i utvalda butiker. Jag dog lite när jag såg den svarta broderade filtkjolen och den mörkblå skepparjackan. Men tyvärr lite för dyra för min stackars plånbok! Jag hann i alla fall knipa något plagg som ni ska få se när paketet anländer! 

Rött & mint

Stickad Monki/Jeans dr.Denim/Ringar H&M, Guldfynd by Kenza 
 
Såhär har jag sett ut denna regniga måndag. Svarta jeans är min räddning i alla lägen och jag älskar kombinationen mintgrönt och rött. 
Jag ska sätta mig med lite plugg i någon timme och sen ska fotbollskorna snöras då det är dags för match. 

Counting the days

 
Vecka 44 smäller det. Jag och familjen beger oss till storstaden för en vecka av allt det vi älskar, mat, sevärdheter och shopping. London here I come! 

In vogue we trust

 
 
 
 
 
 
 
 
Lite söndagsinspo sitter aldrig fel och vad är då bättre än streetstylemode från Vogue? 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, därav dålig uppis. Jag har varit uppe på ip och dömt en match, kollat lite på film, rensat bland kläder och städat. Dagar som dessa behövs ibland, då man har tid till att andas ut. 
Imorgon börjar en ny skolvecka och förhoppningsvis en bra sådan. Jag ska börja träna igen efter min förkylning och kanske blir det ett och annat cafebesök med saknade vänner. Ha det fint! 

RSS 2.0