-




Måndag och jag har mer plugg än vanligt, surprise.. Ska försöka få ihop några inlägg till er i veckan men sen ska jag verkligen skriva mycket här. Hoppas ni är okej med det! Puss! 

-




Den 10:e april smäller det. Då släpps H&M Conscious Collection och jag har redan sett ut några favoriter. Mycket vitt på vitt och bohemiskt, det gillar vi. 

OLIVIA PALERMO


Såg dessa bilder på tumblr och var bara tvungen att dela med mig av dem. Jackan är så fruktansvärt fin!! 

-



Har kärat ner mig totalt i dessa godingar. Helt perfekta skaters! Älskar floral-printet som givenchy använt sig av i sin ss14 kollektion. 

BABYBLUE SHIRT




I veckan hade jag på mig min nya skjorta från gina. Jag älskar den, färgen och materialet är helt perfekt. Den kommer definitivt bli en favorit i vårgarderoben. 

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i veckan men jag har haft väldigt mycket i skolan och än är det inte lugnt. Fram till påsklovet kommer jag ha fullt upp men jag ska försöka titta in lite då och då. På tal om påsklovet så ska förmodligen jag och gamla goa tjejgänget upp till Halmstad för att bo i en kompis sommarstuga. Åh vad jag längtar! 

SPRING SHOES ON MY MIND



Tänkte tipsa om lite fina vårskor. Jag föll pladask för de vita new balance och sandalerna med snake-print. Kanske blir ett köp framöver men just nu ekar plånboken tom. 

Snart ska jag snöra träningsskorna och bege mig till Lund för idag ska jag på spinning med mina woorkout-babes. 

NASTYGAL: ANTI-PROM LOOKBOOK




Man blir ju inte lite sugen på sommar och fina klänningar när man ser Nastygals prom-lookbook. Cool make med en söt klänning i pastell hade varit riktigt fint en varm sommarkväll. 

SUNDAY INSPO




Idag har varit en ganska tråkig dag, men jag har fått gjort mycket. Därför får ni ett kollage med inspo för varmare tider. Åh vad jag längtar till sommaren! 

Snart ska jag iväg på ett träningspass med Johanna och sen ska jag förbereda mig för en vecka med mycket plugg. 

NEW HAIRCUT




Klippte mig i onsdags och jag blev så himla nöjd. Nu är jag vårfin! 

Ikväll kryper jag upp i soffan framför let's dance med en godisskål handen. Benjamin, Jasmine och Kenza är mina favoriter. 

ZARA TRF // SPRING 2014




Som vanligt bjuder Zara på en superfin lookbook med en blandning av vitt och sportigt. Älskar verkligen vårtrenden. 

Förövrigt ber jag om ursäkt för tråkiga bilder, ska bli ändring på det nu när vädret tillåter, puss. 

SUNNY DAY



Idag har solen strålat och jag har suttit ute på altanen och njutit hela eftermiddagen. Temperaturen var uppe på 14.5 grader så jag hoppas verkligen att våren är här på riktigt nu, som jag längtat. 

SPRING TREND: NUDE

 
Spring trend: nude
 
 
Ljus, fräsch och avslappnad. Precis så vill jag att min vårgarderob ska se ut. 

WANTED




En Carin Wester Reva jacka ligger högst upp på min wanted-lista. Den perfekta vårjackan med den perfekta färgen. 

X4




Fredag igen, veckorna går så ofantligt fort nu att jag knappt hinner med. Hela mars och april kommer va fullspäckade med prov, inlärningar och redovisningar. Tur att jag har en extra dag helg, för på måndag är jag ledig. 

WEDNESDAY


En bild från Malmö, ögonen fastnade för den fina blomsterbutiken på gågatan. Jag som annars inte är det minsta intresserad av blommor. 

Idag är en plugg-dag. Jag läser på reglerna inför riksdagsrollspelet imorgon, skriver en insändare och pluggar franska verb tills på fredag. Inget vidare kul, hoppas ni har en rligare onsdag. 

-




Zara gör mig aldrig besviken. Ljusa färger, olika textiler och mönstermix gäller i vår. Älskar trenchcoaten tillsammans med vitt, men tyvärr lite dyr så jag beställde hem en liknande från hm som ni ska få se på snart. 

RUST AND GOLD




Nytt i garderoben från hm. Älskar linnet, det kommer bli perfekt till svarta byxor och skinnjackan. Var också tvungen att fylla på smyckesamlingen med lite guldringar. 

NAILS




Såhär ser mina naglar ut just nu. Målade i ett ljus ljus rosa lack från essie, mitt absoluta favoritmärke på nagellack. 
Ikväll ska jag till Malin på middag eftersom vi är lediga imorgon. Då ska jag se till att få mycket plugg gjort.

BLUE & GREY



Måste skaffa mig en större väska som jag kan skifta min kånken med. Var i Malmö idag och såg den blå inne på Zara, den är ju bara för fin. 

RSS 2.0