SUMMER FEELINGS





16 dagar till sommarlovet och jag kan knappt greppa det! Hela första året har bokstavligt talat flugit förbi och det är lite tråkigt, men deppar gör jag verkligen inte. Denna sommaren ska bli den bästa på flera år. Jag ska spendera dagarna på stranden med kompisar, fota en massa, klä mig i vita svala klänningar och äta glass i mängder. På tal om glass så åkte jag och några kompisar till glasskiosker i Bjärred efter skolan. Där kan man köpa världens godaste mjukglass, jag skämtar inte! Hoppas ni haft en bra dag. 

FRIDAY




Om en liten stund ska jag bege mig mot skolan men först vill jag bara önska alla ettor som ska skriva matte nationella idag ett stort lycka till, vi klarar det! Och i eftermiddag ska vi alla njuta av att det är helg, sol och tre veckor till sommarlov! Ha en bra dag. 

AW GIVENCHY




Sommaren har knappt börjat så jag vill inte tänka på hösten och det fina modet riktigt än. Men Givenchys nya aw kampanj är värd all uppmärksamhet. Underbara kläder och underbar modell i form av Amanda Seyfried. Fem av fem stjärnor helt klart! 

EVERYDAY RANDOMS





De senaste dagarna har bara bestått av en massa massa plugg, stress och så har jag dragit på mig en förkylning också. Den kom lagom till alla tentor och slutprov vi har nu i veckan, men jag klara mig. Eftersom jag inte gjort annat än att sitta framför skolböckerna bjuder jag på lite random bilder från den senaste tiden. Tre av dom är från vandringen i fredags. Fint väder hade vi och fint väder har vi idag också! Skriver mer senare. 

WEST COAST



Åkte till skolan vid halv tio för att ha "mattestuga" för att sedan åka hem vid halv ett igen. Det är så skönt att skolan börja gå mot sitt slut och man märker verkligen av det, inte minst av alla nationella som bockas av. Har bara tre kvar! 
Hur som helst har jag läst lite psykologi och det börjar sätta sig i skallen nu. Lana del Rays ljuva stämma har spelats i bakgrunden och jag måste säga att West Coast är en ny favorit! 

BLICKXBIKBOK




Trodde aldrig jag skulle få tag i skorna från Angelicas kollektion. Men när jag var i Malmö i lördags stod dom och väntade på mig. Jag provade och de satt som en smäck. Nu står dom på min byrå och inväntar sommarens festligheter, bland annat ett bröllop!

BOHEMIAN CHICK



På senaste har jag fått upp ögonen för den bohemiska stilen. Gillar det avslappnade i kombination med det chicka och det är verkligen något jag ska köra på i sommar. 

Förövrigt har veckan gått väldigt snabbt. Jag har skrivit tre nationella prov och eftermiddagarna har sprungit iväg, därav den dåliga uppdaterngen. Fram till avslutningen kommer skolan först men sen ska jag bjuda på fina bilder och bra bloggning! 

FRUKT OCH ELLE




Gårdagens mellis. Älskar att mamma köpt hem allt från fruktavdelningen i mataffären, eller nästan. Läste ett nummer av Elle och njöt av att det bara är 5 måndagar kvar till lov! Kan ni fatta så snabbt tiden gått?! 

VALBORG


April avslutades på allra bästa sätt! Eftermiddagen spenderades i Lunds Stadspark och kvällen hemma hos Amanda med underbart folk. Jag hoppas maj blir minst lika bra och jag inviger den med övernattning och film-mys hos Evelina! 

RSS 2.0