Bääästa fredagen

Ikväll smäller det, omg så lycklig jag är!!! 

christmas in soho

Bilder från London som jag glömt visa er. Redan då var julpyntningen i full gång och det var jättemysigt att gå runt på torgen med en varm choklad i handen.
Och på söndag är det första december och första i advent, som jag har längtat efter julen! 

Wang

Alexander Wang

x2

 
Söndag. Idag har jag pluggat franska och matte fastän jag hellre hade spenderat dagen utomhus i det fina vädret. Nu ska jag ta en paus och bege mig mot hallen där jag ska möta upp några kompisar för att kolla när amanda spelar match. Ha det fint! 

acne studios

Hej fina, jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Känns så dumt nu när jag har så mycket kul att skriva om men skolan har tagit upp så mycket tid den senaste tiden. 
Hur som helst ska jag försöka skriva så ofta jag kan och mer bilder ska det bli. 
I födelsedagspresent av mina föräldrar fick jag världens finste tröja. Den som jag velat ha sen i somras. Åh så fin och jag ska faktiskt ha den ikväll när det vankas släktkalas. Ha det fint!

How to match: the fur jacket

Fur
Klicka på bilden för att se var sakerna kommer ifrån. 
En svart pälsjacka har jag haft craving efter sen september men jag har inte hittat de perfekta än. Såhär hade jag i alla fall matchat den, docs, hatt och orangea läppar!
 

Fredag

Ikväll hejar vi på våra svenska fotbollshjältar och imorgon önskar jag vakna upp till tända ljus och "jag må hon leva". Ha det fint! 

Kritstreck

                                              
Jag fullkomligt älskar kritstreckstrenden men ändå så äger jag inget med kritstrecksränder. Dessa underbara byxor från hm skulle bli perfekta att införskaffa! 

Contrast play

Härligheter från bästa bästa hm, älskar kombon på första bilden!

London Eye

Underbar utsikt från London Eye. En utav höjdpunktern från London!!

Green forest

Kjol från Urban Outfitters och blus från bikbok 
Måndag, och dagen till ära bär jag min nya kjol som jag köpte i London. På min shoppinglista hade jag skrivit kjol med stora bokstäver så när jag såg denna på Urban Outfitters kunde jag inte säga nej. Nu är den mitt favoplagg som kommer användas både till vardags och när det vankas festligheter. 

Lördags fika

Idag har jag varit hos farmor och farfar på fika. Vi har ätit vetebröd, kolakakor och pratat i mun på varandra, åh vilken mysig höstdag! 

Big Ben

Vårt sista stopp på sightseeingen genom London var vid Big Ben. Den fantastiskt vackra klocka som jag sett så mycket på film fick jag äntligen på fotografi. Och det kan hända att det sista fotot är mitt bästa från resan! 

Zara november lookbook

Zara levererar i höst det måste jag säga och det med ännu en underbar lookbook. Skinn och puderfärgat gör sig så snyggt ihop!

Perfect jeans

En liten sneek på mina nya jeans jag köpte i London. Färgen och passformen är bara så rätt. Med andra ord ett par perfekta jeans som redan nu är mina favisar! 

Sightseeing

London, dag 1
Då begav vi oss på riktig turistsightseeing. Vi gick från vårt hotel vid Tate Moder hela vägen till Big Ben. 
St Pauls cathedral var så otroligt vacker, både till utsidan och insidan. Tyvärr fick man inte fotta när man var därinne men jag kan lova att katedralen var helt magisk.
Ett ställe vi stannade på ett bra tag var Trafalguar square. Lord Nelson står som staty där och på torget gick gråa duvor omkring. Det var så mysigt och fint att bara strosa runt lite. 
Pappa ville såklart gå till Downing street där premiärministern bor så det fick bli en liten omväg till Big Ben.  
Men Big Ben ska jag berätta lite mer om i ett annat inlägg. 
Ha det fint, så hörs vi lite senare! 

I'm home

Fem helt underbara dagar har jag spenderat i Lobdon med god mat, sevärdheter och shopping. Jag har åkt omkring i röda bussar och fotat i mängder, spatserat på Bond street där lyxaffärerna radar upp sig och besökt China town och Soho. Ha det fint! 

RSS 2.0