GREEN FUR AND CHANEL SNEAKERS



Just nu är min inspomapp full med pälsar i olika färger och strukturer och sneakers i alla möjliga färger. Dessa från Chanel är rena drömmen! 

Idag går jag på höstlov! Äntligen, detta förtjänar vi verkligen för jag vet hur mycket alla slitigt. 
Just nu sitter jag vid köksbordet och skriver på en inlämning. Ska snart åka till skolan för min enda lektion idag. Ha en bra dag och en underbar start på lovet! 

TURTLENECK





Har spanat in denna polo från gina jag vet inte hur länge, så när jag var i stan i fredags slog jag till. Endast 199kr, kap! Funderar på en lika dan i beige, hade vairt så snyggt till lockar och svarta jeans! 

ON MY MIND

 On my mind
 
Är på jakt efter en ny camel färgad halsduk. Acne har hur många fina som helst men tyvärr inga i min prisklass. Har sett en fin på Weekday som jag ska spana in imorgon. Tips tips om ni, precis som jag, letar efter en ny halsduk. Ett nytt nattduksbord i marmor hade inte suttit fel i mitt rum. Och jag ska inte ens prata om skorna! Sååååå fina, från Stella McCartney såklart. 

STELLA DREAMS





Vill ha, vill ha, vill ha! Om jag någon gång blir rik är skorna och den stickade klänningen från Stella McCartney mina första köp helt klart! 

INKOGNITO







På lunchen gick jag, Evelina och Kristina till Inkognito. Ett hyfsat nyöppnat café/restaurang med mat to die for! Jag skojar inte, ville ha allt men valde tillslut en pasta med svamp och pesto. Deras desserter och tårtor såg också utsökta ut så nästa gång blir det väl ett fikabesök! Rekommenderar verkligen ifall ni inte varit där tidigare! 

...PARIS




Fredags-inspo! Ljusa jeans och mules är så så fint och har inte lite cravings efter Paris.. Tänk er att vakna på morgonen, gå ut på balkongen och ha utsikt över champs elysees! Magiskt i mina ögon! 

BRUNCH DELUX







Igår hade jag och tjejerna brunch hos Malin, och jisses vilken matkoma jag var i efteråt! Men söndagsångesten var som bortblåst och tur var väl det för nu börjar tre veckor av plugg nonstop. Sju prov innan jag går på lov, men det ska jag klara! Med motivation som denna ovan känner jag mig riktigt taggad! 

Hur som helst, angående bloggandet de senaste veckorna har jag helt ärligt inte haft någon lust. Jag har varken haft motivation till att fota eller överhuvudtaget skriva något. Beror antagligen på att hösten nu är här och att det är mörkt när man kommer hem från skolan plus skolan som tar upp så ofantligt mycket tid. Sen ska man hinna träna, träffa kompisar och ha tid över för sig själv. Därför har jag medvetet prioritera bort bloggen. Men nu ska jag i alla fall försöka skriva några gånger i veckan och förhoppningsvis lite mer på helgerna då jag kan gå ut och fota lite. 

Hoppas ni har varit okej med detta, jag går ju bara tvåan en gång så det är nu det kommer va som värst. Om några veckor när allt blir lugnt igen kommer jag ha mer tid över för det jag tycker är kul och mår bra av och då kommer också bloggen få mer uppmärksamhet! 
Puss! 

RSS 2.0