LOMMA





Idag åkte jag och tjejerna ovan till Lomma och badade, var det tänkt, men sen blev vädret dåligt så vi slutade upp på en uteservering till caféet Kajgatan 34. Vi hade en himla mysig dag som alltid! 

VACKRA ARILD



















I förrgår var jag på utflykt med mina tjejer. Vi bestämmde oss för att åka till Arild som alltid är så vackert på sommaren och vi blev verkligen inte besvikna. Vi badade vid några klippor som ni kan se på de första "bad" bilderna, åt god men dyr lunch, åt glass och fotade i massor. Räknade bilderna när jag kom hem och det var över 200 stycken haha. Här är i alla fall några som beskriver vår dag perfekt. Älskar er tjejer ni är bäst! 

Ber också så mycket om ursäkt för den dåliga bloggningen, har inte riktigt haft motivation till det men nu när jag har nytt material känns det riktigt bra igen! Ha en fin dag! 

HEMMA






Snapshots från Kreta! Tackar för den här gången för jag vet att jag kommer tillbaka, så bra har vi haft det! 
Jag landade i sängen lite över fyra imorse efter en lång (det kändes som evigheter) flygresa hem. Idag har jag packat upp, vilat och läst ocg snart är det dags för middag och sen ska jag ta ett kvällsdopp vid bryggan med Johanna. 

UNDER THE PALMTREES




Här trivs jag så himla bra! Bästa resan på så länge kan jag lova. Idag var vi vid Falasarna och badade i det turkosa vattnet och jag tror jag knäppt något sådär hundra bilder haha. Men där var ju sååå fint! Nu ska vi ta taxin in till Platanjas för middag, den sista innan vi åker hem. 

-




En outfit jag bar några kvällar sen. Ä l s k a r helvitt och kommer aldrig tröttna på det. Kjolen kommer från Angelica Blicks kollektion för Bikbok, blusen från H&M trend och skorna från Vagabond. Ha en fin dag! 

KRETA



Hej på er! De senaste dagarna har spenderats i solstolen med en bok i handen. Jag har verkligen kopplat av och njutit av solen, maten och lugnet här. Även om jag tagit det lugnt har kameran varit med i väskan så här får ni lite blandade snapshots från de första dagarna. Hotellet vi bor på är sååå fint och varje dag bjuds det på buffé på takterrassen! I förrgår var vi en sväng på stranden, som förövrigt är vår utsikt från balkongen, och njöt av eftermiddagssolen!  Här är med andra ord helt fantastiskt! 

-












Just nu är jag påväg till flygplatsen. Jag ska till Kreta en vecka och jag är så taggad! Så jag tänkte visa lite bilder från Sandra och Daniels fina bröllop förra lördagen. Dem var så himla fina och hela dagen var helt underbar! Allt var jättebra ordnat och logen där festen hölls var så mysig! 
Nästa gång vi hörs är jag på Kreta, tjoho! 

FINA MALMÖ





Jag, syrran, mamma och Elisabeth, som kom ner till oss i torsdags, åkte igår in till Malmö för att gå en runda på stan. Jag blev en klänning och några härliga bilder rikare. Det gillas! Klänningen är förövrigt nerpackad i resväskan till Kreta. Idag är det dags!!!!

BOTANISKA








Dagen spenderades i Lund med fina och saknade Malin. Vi köpte med oss frukt och annat gott och la i picknick korgen och satte oss i botaniska trädgården. När vi ätit upp gick vi vidare in mot stan och kikade lite i affärerna innan det var dags att åka hem. En perfekt solig dag med en underbar vän! 

WHITE FLOWERS




Klänning Ginatricot // Skor Angelica Blick for Bikbok // Armband & other Stories 

Iklädd denna blågröna dröm åkte jag igår iväg på bröllop! Sandra och Daniel sa äntligen ja till varandra och de var så himla fina tillsammans när de gick in längs altargången. Mer bilder från dagen kommer inom kort. 

STRIPED





Nytt i sommargarderoben är denna bikini. Gillar egentligen inte triangel-bikinis men denna känns helt rätt. Hatten fick också följa med hem, båda från Åhléns. 

Håller på och gör mig i ordning för jag ska nämligen på bröllop idag. Min kusin gifter sig och det ska bli så roligt. Hoppas vädret är på vår sida idag, ha en fin dag! 

GÖTEBORG




1. Lunch på Condeco. 2. Något smakar inte som det ska haha. 3. Vi tog en promenad i Trädgårdsföreningen. 4. Och så gick vi förbi en supermysigt uteservering. 


1. En liten park bredvid avenyn med fontän och blommor. 2. Det såg så mysigt ut att ligga bredvid kanalen med en bok i handen. 3. Vackra kanalen. 4. Såklart, en spårvagn! 


1. Kanalen var så stilla att himlen och husen speglade sig i vattnet. 2. Mysiga uteserveringar längs gågatorna. 3. Handboll. 4. Och ännu mera handboll. 

Bilderna säger mer än ord så jag låter dem tala för sig själva. Jag hade i alla fall en underbar helg i Göteborg! 

H&M LOVE



Kollade igenom h&m's webbshop igår och helt plötsligt hittar jag denna klänning från conscious exklusive kollektionen i min storlek! Kan ni förstå lyckan!! Denna är just nu påväg hem till mig, kommer bli perfekt till sensommarkvällarna! 
I söndags när vi kom hem från Göteborg var det tänkt att jag skulle visa lite bilder från helgen men jag blev illamående och började frysa så jag var sängliggande hela måndagen. 
Nu är jag på banan igen och ska bege mig mot Lund för ett träningspass, sedan ska jag till Amanda med ett gäng tjejer för poolhäng! Ha en skön dag! 

ULTRAVIOLENCE




Just nu sitter jag i bilen påväg mot Göteborg. Min syster spelar Partille så vi ska kolla och så antar jag att vi hinner med några rundor på stan. Har hört att shoppingen här ska va grym! 
Hur som, lyssnar på Lana del Rays nya album Ultraviolence och det är såååå bra. Favoriterna är Brooklyn baby och Money Power Glory. Om ni inte lyssnat på det än måste ni göra det med en gång, lovar att ni kommer fastna! 

NEW IN



H&M 349:-

Tokgillar detta plagg! Såg det först på hm's hemsida och visste direkt att det kommer bli ett av mina favoritplagg i sommar. Så i måndags när jag va i Malmö fick det följa med mig hem! 

BANANPANNKAKOR





Till sen lunch gjorde jag bananpannkakor och dom blev riktigt goda för att va första gången. Ska definitivt göra det fler gånger och det är ett perfekt mellanmål efter ett träningspass. Som påminner mig om att jag ska ut i solen och göra lite mag- och rump övningar. Hörs senare! 

Recept! 

1/2-1 banan 
1 ägg 
1 matsked mjöl eller kokosflingor (jag gjorde på mjöl) 
1 kryddmått bakpulver 
1 nypa salt 

Mosa banan och blanda med ägget. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt. Grädda på stekpannan med lite olja eller margarin. Toppa med något gott, i mitt fall hallon och några droppar sirap. Smaklig måltid! 

YESTERDAY


Var i Malmö med fina Johanna igår. Vi åt på yogiboost som öppnat där och shoppade lite. Har inte träffat henne på en vecka eftersom hon varit på Bråvalla och jag har verkligen saknat henne. 
Nu ska jag cykla till bussen, ska till Helsingborg med mina tjejer! 

RSS 2.0