THE SKIRT/ANGELICA BLICK FOR BIKBOK



Den vita läderkjolen från Angelicas kollektion för bikbok är min. Det fanns så himla mycket fint men denna kändes verkligen som jag. Den kommer användas flitigt till sommaren både till vardags med en t-shirt som på bilden och till lite finare tillfällen med en fin blus. 
T-shirten är också ny, från Topshop. 

BIRTHDAY & BIKBOK


Igår somnade jag hos Johanna efter en födelsedagsmiddag med mycket skratt och glada miner. Idag drog vi till Emporia vid öppningstid för att knipa några godbitar från Angelicas kollektion för Bikbok. Vad jag fick i påsen med mig hem får ni se imorgon men nöjd blev jag det kan jag lova! 

-




Systrarna Olsen är för mig riktigt stora inspirationskällor. Deras stil är för fin! 
Idag ska jag på födelsedagsmiddag hos Johanna som fyllde sjutton igår. Det kommer bli riktigt kul, ser verkligen fram emot det! 

BLOSSOM






Vårt körsbärsträd blommar och våren är äntligen här på riktigt. Idag var det hela 19 grader ute och jag invigde min nya trenchcoat. Åh blir alldeles varm inombords av denna årstid, älskar allt med den förutom pollen. 

-



Sista dagen på lovet och jag är inte ett dugg taggad på att sätta mig i skolbänken igen. Påskhelgen har i alla fall bjudit på god mat och härligt sällskap. Ha en bra dag! 

LÅNGFREDAG




Sitter i bilen påväg till mormor för påskfirande med släkten. Dags för buffé och en massa gott! Bjuder på en bild från vackra Halmstad. 

FRÖSAKULL





All cred för bilderna går till Johanna Alm. 

Kunde inte startat mitt påsklov bättre än såhär, med mina allra bästa vänner. Vi bodde i Johannas farmor och farfars sommarhus en halvtimme utanför Halmstad. Vi var uppe sent, sov länge, pratade ikapp och njöt av varandras sällskap. Sånna här helger behövs lite oftare tycker jag! 

PÅSKLOV


Idag tog jag äntligen lov, och det ska invigas på bästa möjliga sätt. Middag med kompisar och weekend med bjärreds-brudarna. Kan inte bli bättre! 

TODAY'S




Idag har jag gått runt i min finaste tröja, från acne. Den är så gosig och så otroligt fin, världens bästa julklapp. 
Idag har jag haft simmprov och nu ska jag plugga det sista inför religionprovet imorgon. Ha en fin kväll! 

-


Idag har jag varit ledig och det innebar sovmorgon och god frukost. Born to die har gått på repeat och om 2 dagar är det lov. Det ända som saknas nu är fint väder sen är allt perfekt. 

-




Lite blandat från min wish-list. Allt från inredning, smink till sköna underkläder och.. skor. Är helt galen i dessa godingar från vagabond. Dem ska bli mina på påsklovet, 4 dagar kvar! 

SUPER BOWL


Igår gick super bowl av stapel i färs och frosta. Polhem Pirates och Spyka Wolfes gjorde upp om titeln som bästa skola i rugby. Dessvärre vann Polhem men vi tar dem nästa år. Bjuder på lite (suddiga) bilder från gårdagen haha. 

NEXT BUY


Ett par Ray Ban Wayfares blir definitivt ett utav mina nästa köp, har suktat efter dem i ett år så nu är det verkligen på tiden! 

RSS 2.0