Autumn boots

 
Har länge suktat efter ett par Jeffrey Campbell coltrane boots men tyckt att de varit aningen för dyra. Nu ser jag ingen annan utväg än att införskaffa ett par, dom är ju sååååå fina! Vad tycker ni, vita eller svarta? 

Italien

 
 
 
 
 
 
 
 
Italien toppar många listor som bästa resmål kan jag lova er. En hel vecka med sol, bad och shopping, det kan inte bli mycket bättre. En dag åkte vi över till Monaco, vi promenerade i hamnen och fascinerades över de gigantiska båtarna, fönstershoppade i lyxbutiker som Chanel och Yves Saint Laurent och fotograferade en massa. 

Acne dreams

 
Så himla mycket fint Acne har fått in. Jag var på spiritstores igår och kunde inte slita mig, alla stickad tröjor, de svarta pistol bootsen, färgvalen och framförallt jackan som ni ser på andra bilden. Ren magi! 

Outfit

Klänning//H&M Tröja//Ginatricot Ringar//H&M 
 
Såhär gick jag runt i skolan igår, han inte lägga upp bilderna igår för jag hade så mycket att fixa inför insparken som vi haft idag. Så kul det var, min klass är bara bäst! 
 
 

wanted

 
Kappa Monki/Linne Topshop/Väska Zara/Byxor Zara/Armband Weekday/Hatt H&M/Skor Zara 
 
Skulle inte ha något emot att gå runt såhär i höst. Skorna är bara för snygga! 
 

Måndag

Hej fina! Dagen har flutit på rätt bra tycker jag. Franskan blev inställd så jag har bara haft två lektioner idag. Nu ska jag kolla ett avsnitt utav gossip girl, är på sista säsongen nu och är helt fast, och äta mitt gottiga mellis. 

Dagens

shorts//levis shirt//ginatricot 
 
Såhär har jag sett ut idag, enkelt och bekvämt. Älskar mina nya levis shorts som jag köpt på tshirt store för någon vecka sedan! 

cupcakes

Idag har jag bakat cupcakes med två fina tjejer. Vanilj och hallon fick bli våra smaksättare och jag kan lova att de smakar mumma! 

new in

H&M 599:- 
 
 Denna benvita quiltade bombarjacka är min nya förälskelse! 
 
 

zara aw13

 
 Måste säga att jag älskar Zara's augusti/september lookbook! 
 
 

fredag

Just denna fredag hade jag gjort vad som helst för att befinna mig i Malmö med mina bästa tjejer. Men jag känner mig inte helt på topp så jag får stanna hemma och då passar jag på att önska alla Oskar Linnros fans en megagrym kväll! Här hemma kommer det serveras dundergod kykling med ungspotatis till kvällsmat. Och jag tror faktiskt att mamma har handlat hem lite gottis så det ska jag mumsa på framför en film lite senare. 
 
 
 
 
 
 

välkommen till min blogg

Hej fina! Johanna heter jag och detta är min nya blogg som kommer bestå att allt det fina livet har att erbjuda. Jag är såld på mode och det tror jag ni så småningom kommer att märka, fotboll är också ett brinnande intresse och likaså fotografering.
I juni slutade jag nian och var redo för ett sommarlov fyllt med lycka, äventyr och kompisar. När augusti snart stod vid dörren och det inte fanns många dagar kvar utav friheten kom vemodet krypande. Jag visste att det snart var dags att lämna lilla Bjärred och inta stora staden Lund. Nu kommer jag under mina kommande tre år att befinna mig på Katedralskolan där jag går samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteendevetenskap. 
Min fria tid kommer gå åt till att räffa kompisar, plugga och nu också blogga. 
Hoppas ni tittar in igen! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0