Nike air force







Dessa snyggingar har flyttat in i skogarderoben. Letat som en toka efter ett par i rätt storlek så fanns dom på nilson shoes, ett par kvar i min storlek. Ni kan inte förstå hur lycklig jag är. Vårskorna nummer ett enligt mig. 

ANGELICA BLICK FOR BIK BOK





Angelica Blick har gjort en kollektion för Bik Bok och jag är kär i allt kan jag säga. Suktar lite extra efter den röda klänningen, den tighta vita kjolen och den blåmönstrade tröjan. Kollektionen landar på hemsidan den 26 april. Måste bara älska denna kvinna och hennes känsla för mode!

TUESDAY INSPO




Idag har jag bockat av ett matteprov som gick bättre än jag hade förväntat mig. Påvägen hem från skolan njöt jag i solen och nu ska jag snart iväg och döma en fotbollsmatch. Jag har samlat ihop lite inspo från tumblr, tröjan är ju bara att dö för. 


-






Ännu en gång slår nastygal's lookbook mig med häpnad. Fransar, hattar och mycket färg ger en härlig festivalkänsla. För min del bär det förhoppningsvis av till Bråvall i sommar. Tänk att få sjunga med till Veronica Maggio och Lana del Ray omgiven av underbara människor. 

Beauty magazine



Sovmorgon vilket betyder lång-frukost och tid för att bläddra i tidningar. Just nu är jag på jakt efter några härliga vårfärger för ögon och läppar. 

Trenchcoat



Superfin vårjacka från hm som ska bli min. Just nu vill jag inget hellre än att gå runt i tunna kläder och sneakers. 

Home


Kom hem vid 6 och har hunnit packa upp allt plus kolla lite på melodifestivalen. Det hör ju till lördagarna. 
Två bilder från resan som får berätta hur bra vi hade det. Puss.

Åre babes



Sportlovet spenderas i pisten tillsammans med familjen och Johanna! Humöret är på topp och likaså vädret så nu ska jag se till att bara njuta! 
Ps. Jag ber om ursäkt för den skitdåliga uppdatering, ska verkligen bättra mig. 

Spring looks

 
Bara våren kan komma så man kan klä sig lite finare. Är så trött på jeans och en sickad tröja man bara slänger på sig för att inte frysa. Dessa looks kommer jag köra på i vår, älskar verkligen vårmodet!

That outfit: minty

 
När jag såg Angelica i denna outfiten blev jag helt kär. Färgerna gör sig så fint tillsammans, hon vet verkligen hur man klär sig den kvinnan. 

-

 
En sko från Nike hade inte suttit fel på foten i vår. Har spanat in de ovan ett tag nu, får se om jag slår till. 

SUNDAY INSPO

 
Avslutar veckan med lite inspo från tumblr. 

New bag

Efter mammas visit i Stockholm förra helgen kom hon hem med denna underbara väska. Perfekt till en dag på stan när man vill ha med sig kameran. Från &otherstories. 

RSS 2.0