FRIDAY




I fredags åkte jag till Kristina för middag med tjejerna. Vi hade det himla mysigt och det visade sig att Kristina bor precis bredvid en fotbollsplan så vi gick dit och lirade lite! 
Imorgon ska ni få bilder från dagen i Malmö och så ska jag fota mitt nya tillskott till garderoben. Kan säga så mycket som att det är en färgklick!

...


Drömmer mig bort till varmare breddgrader och sol, bad och luftiga kläder! Tur att jag reser iväg i sommar, en vecka på Kreta är bokad och som jag längtar! Kommer ta massvis med bilder. Men innan dess ska jag till Göteborg och på bröllop! 
I helgen kommer jag bo hos mormor så tyvärr uteblir bloggningen, men jag är tillbaks på måndag igen med bilder från dagen. 

ESSENTIALS



Everyday's 

Älskar min nya tröja från & other Stories, den är så himla mjuk och skön! Tummen upp! 

.






Älskar festivalmodet, synd bara att jag inte ska på någon festival i sommar. Är så avundsjuk på er som ska till Bråvalla, tänk att få sjunga med till Lana del Ray och Kanye West liksom! 
Note to self: nästa år ska jag till Bråvalla!

MIDSOMMAR









Årets midsommarafton firade jag med dessa underbara tjejer! Vi lagade suuuupergod mat, och jag menar verkligen supergod, pratade och hade himla trevligt! 
Imorgon ska jag en sväng till emporia med mamma och jag hoppas verkligen jag hittar något fint, det kliar i fingrarna på mig haha. Sen på kvällen ska jag på födelsedagsfirande hos Amanda som fyller 17 på måndag, längtar! 

GRÖNAN









Har helt glömt att visa bilderna från Gröna Lund. Det var den finaste och soligaste dagen så jag knäppte ett antal bilder och här kommer några av dom. 
Idag har jag städat lite på rummet och ikväll ska jag och syrran ha myskväll med ben & jerry's! 

BRA SÖNDAG




Igår va en bra dag! På förmiddagen åkte jag, Evelina och Ellie till Barsbäcks golfklubb och badade och solade fram till fyra. När jag kom hem bytte jag snabbt kläder och cyklade till Johanna där resten av Bjärreds-brudarna väntade? Det bjöds på en supergod trerätters middag och bilden ovan är tagen då. 
Ikväll ska jag äntligen se The fault in our stars med ett gäng kompisar, känner på mig att jag kommer gråta en skvätt men boken var ju så himla bra. Men först blir det middag med Malin och Ellie. Ha en fin kväll! 

BRA HÄNG


Som jag skrev igår firades sommarlovet med ett gäng tjejer, träffade några nya och det är alltid lika kul! Kvällar som denna är bland dom bästa och jag vet att det kommer bli många sånna i sommar. 
Snart ska vi bege oss mot Sandby för födelsedagsfest för tre släktingar. Ha en fin lördag! 

SOMMARLOV!



Sommar från min Tumblr 

Idag tog jag äntligen sommarlov och som jag längtat. Detta ska såklart firas med mina favorittjejer, vi ska grilla och äta jordgubbar. Puss! 

TODAY'S



Byxor/& other Stories Top/H&M 

Veckan har varit fullspäckad med studenter och serveringar därav den dåliga uppdateringen. Jag ber om ursäkt för det. 
Idag fyller min syster 11 så vi väckte henne med sång och presenter. Firandet fortsätter i eftermiddag och nu ska jag bege mig mot skolan. Idag ser jag ut såhär, det är inte jättevarmt men solen tittar fram lite då och då så jag fick köra på mina nya lila byxor jag köpte i Stockholm. Ha en bra dag! 

MONDAY


Utsikten från Gröna Lund var magisk 

Okej, då är sista måndagen i ettan här. Jag kan inte fatta att det bara är EN vecka kvar, sen tar jag sommarlov! När jag tänker på att jag aldrig kommer få en helt vanlig måndag med min klass igen gör det lite ont i hjärtat faktiskt. Men inga ledsna miner för det är trots allt en hel vecka kvar! 




Kan ni gissa hur lycklig jag blev när mamma och pappa gick med på att åka på Angelicas, Kenzas och en massa andra bloggares bloppis i söndags?! Bästa bästa Angelica var så himla snäll och jag är så glad över att jag fick träffa henne! En av de bästa sakerna med Stockholmsresan. 

PHOTOBOMB











Bjuder på en bildbom. Stockholm är så fint, speciellt denna tiden på året! Under tiden vi befann oss i Stockholm hände en hel del saker i stan. Hård rock festivalen på Gärdet där bland annat Metallica uppträdde, Miley Cyrus i Globen, Stockholm maraton där 21 000 människor deltog (bild 6) och fotbollslandskamp mellan Sverige och Belgien. Snacka om händelserik helg för huvudstaden och oss haha! 

WHITE


Mitt nästa köp blir ett par vita loose fit byxor. Var på jakt efter ett par i Stockholm men hittade inga i rätt storlek eller modell. Jag tycker det är så snyggt till helvitt, gärna till ett spagettilinne, enkla sandaler och svallande lockar. Dessa tre är mina favoriter så något av dessa paren kommer klickas hem så småningom. 

STHLM







Tog en liten bloggpaus nu under kristihimmelfärds helgen och då befann jag mig istället på Stockholms gator med kameran i handen. I torsdags gick vi runt i gamla stan, fikade på ett mysigt café och njöt av solen. Jag knäppte en hel del bilder under resan men jag börjar med dessa fyra. Alla beskriver verkligen staden Stockholm, underbar utsikt, skärgårdskänslan och en massa människor! 

RSS 2.0