My favourite

Min favoritdoft för tillfället är Juicy Couture Viva la Juicy. Den luktar ganska sött men är helt underbar för min smak. Jag använder den varje dag så det blir nog till att köpa en ny i London. Eller varför inte Pradas candy som också är helt oemotståndlig! 

inspiration

Bilder från weheartit @johannaglantz
Mycket fint, mycket inspiration! 

London fashion week

Street style när den är som bäst! 

ceylon gardens, apelsin och müsli

Idag besämmde jag mig för att pyssla om mig lite extra eftersom jag har studiedag. Därför gjorde jag en väldans god frukost som jag åt framför fönstret medan jag lyssnade på bästa Veronica. 
Havre och bärmüsli och apelsin är en superbra kombo har jag upptäckt. 
Jag drack te för andra gången och invigde min nya muminmugg, åh så fin! 
Med andra ord, en av de bättre morgnarna, ha det fint! 

Perfect bag

ginatricot 299:-
En ny väska är i min ägo, och jag kan inte göra annat än att älska den. Så perfekt på alla sätt, storlek, detaljer och så är den väldigt praktisk. Jag får plats med alla mina (tjej) saker i den, tumme upp. Och jag ska faktiskt ta och inviga den idag då jag beger mig till Lund för en liten tjejmiddag, ha det fint! 

London wishlist

Höstlovet och därmed London närmar sig med stormsteg. Jag har därför börjat skriva en liten wishlist och dessa saker ska jag hålla ögonen öppna efter. Docsen, chanelparfymen och acnetröjan måste följa med hem i resväskan, så är det bara!

Yellow leaf

Söndag och imorgon börjar en ny skolvecka med studiedag, matteprov och tjejmiddag. En härlig blandning får jag säga. Idag har det varit kommunmästerskap uppe på ip och jag har både hunnit med och spela och döma, full rulle med andra ord. Och om jag inte hörde fel så tog Bjärred/Borgeby hem det i år, det var på tiden! 
Dessa bilder knäppte jag av förra veckan innan regnrusket och blåsten kom. Gult är inte alls fult! 

Minju Kim

H&Ms designaward vinnare Minju Kim har släppt sin kollektion online och i utvalda butiker. Allt faller mig i smaken, vågat och pastelligt är en finfin kombination! 

Inspo Mira

from we heart it 
Dagens inspiration stavas Miroslava Duma. Åh vilken bra inspirationskälla hon är, allt hon har på sig är så rätt. Under London fashion week glänsten hon i sina underbara outfits och coola accessoarer. Och på tal om London, om 12 dagar spatserar jag runt på Oxford street oh shoppar loss på Topshop som om ingenting. Längtar! 

Livet kom i vägen

Okej, förlåt mig sååå mycket för sämst uppdatering. Jag vet inte om det finns så mycket att skylla på faktiskt, men med lite läxor hit och dit och några prov inklämda på ett par vecckor så försvinner tiden iväg. Bokstavligt talat. Jag har lovat mig själv att försöka hinna skriva två inlägg per dag så hoppas ni är okej med det. Sen vill jag också berätta att jag blev superglad när jag loggade in på bloggen och såg att ni blivit några fler, åh vad glad jag blir att just du hittat hit! 
Vi hörs imorgon för nu ska jag plugga psykologi, ha det fint! 

white knit and grey trousers

Stickad från hm, byxor från ginatricot 
 
Kärlek till dessa byxor alltså. Hade helt glömt att jag hade dem förrän i morse när jag letade efter något att ha på mig. Så perfekta på alla sätt, passform, färg och inte minst kvaliten av tyget. Skinnkanten gör även det hela mycket bättre! 

Bäst

Tips, tips, tips 
Jag hoppas ni inte missat att Veronica Maggio har släppt nytt album. Om ni gjort det så lyssna nu, det heter Handen i fickan fast jag bryr mig. Hela huset och Va kvar spelar jag idag för att inte spela sönder alla låtar. Vill ha något att längta efter så länge som möjligt, haha. 
Hur som helst så ber jag om ursäkt för sämst uppdatering. Har helt enkelt inte haft något roligt att skriva om och det kommer jag antagligen inte ha resten av veckan heller. Men några små inlägg ska jag nog få ihop till er! 
Ha det bra så hörs vi med en outfit senare! 

Grey outfit

Lördag, såhär går jag runt idag medan jag fixar fint på rummet. I tröja från ginatricot och jeans från dr.denim. Jag har fått för mig att jag vill göra en förändring i rummet, kanske köpa en ny säng och hänga upp gardiner och göra det riktigt tjejigt och mysigt. Massa fina ljuslyktor, plädar och kuddar, åh så vill jag ha det! 
Idag ska jag på 50 års fest och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig förhoppningsvis. 
Ha det fint! 

The red coat

åh så kär jag är, i denna underbara kappa 

Idag hämtade jag ut mitt efterlängtade packet från zara. En himla fin kappa innehöll det och som jag längtat. Nu är jag oktoberfin och redo för höst! 

Isabel Marant pour H&M

Som jag längtar, den 14 november släpper Isabel Marant en kollektion från sitt sammarbete med h&m. Lagom till födelsedagen, hihi. Jag blev tokkär i jackan så den måste jag bara ha, skorna och byxorna är riktigt coola så det är inget jag tackar nej till heller! 

Turtleneck

åh är helt kär i denna tröja, den är så himla fin och gosig! 

Idag har jag sett ut såhär, tröja från ginatricot och kjol från topshop. När jag vaknade i morse hade absolut ingen motivation till att stiga upp, det var helt kolsvart utanför fönstret och golvet var iskallt. Så jag fick dra mig själv i kragen och prick åtta stod jag framför kattes portar. 
Jag har, som jag redan nämnt, religion prov imorgon så kommande timmar kommer bestå av plugg. 
Vi hörs lite senare! 
 

En bra morgon

åh, den här dagen kommer bli bra, det känner jag ända ut i fingertopparna 
 
Idag är jag glad och det fick firas med en kalasgod frukost i sängen. Efter någon timme med Elsas hemlighet i handen sitter jag nu vid skrivbordet och tar itu med religionen. Det känns faktiskt som att jag blir klar tidigare än jag trodde. Hoppas ni får en fin tisdag! 

RSS 2.0