Nastygal

 
 
Underbar lookbook från Nastygal! Pälsjackan är för fin, kanske blir vårjackan vem vet! 

New balance

 
 
Favoritskorna för tillfället! Älskar dom, det känns som jag kan gå flera mil utan att få ont i fötterna när jag har dom på mig! 

Elle nr1

 
Bläddrade igenom Elle och det första vårmodet nu på morgonen! Gotta love it!!

Summer 2013

Åh vad jag längtar efter sol och bruna ben just nu! 

Scuba biker jacket

Den perfekta vårjackan hittar du på nelly.com! Jag tror jag ska beställa hem den vita, älskar verkligen modellen! 

Wanted right now!

 

På min wanted lista just nu. Ny skrivbordsstol är jag i stort behov av och en hatt hade inte suttit fel, gärna i vinrött. Sen hoppas jag på ny telefon i februari och då hade både skalet och happyplugsen kommit väl till pass. Vårskorna numer ett som ligger överst på min lista, ett par jf coltrane. Dom är ju bara för snygga!! 

Polo's on my mind

 
En polotröja från spirit stores jag köpt på rean! Jag kan inte få nog utav polos, varmt och snyggt och färgen på denna tycker jag är perfekt. Marinblå, och jag som annars brukar falla för svart. Helt klart en vinterfavorit! 

That skirt

 
Just nu vill jag inget hellre än att det ska bli vår! Blir galen på att man inte kan gå i annat än tjocktröja och jeans. Så jag drog ihop ett litet collage med inspiration och jag ska definitivt satsa på midikjolar, mönstermixar och pasteller i vår! 

Fluffy fluffy

Fluffy sweater
 
Så underbar denna tröja är! Skulle matcha den enkelt med någon accentfärg, gärna rött och vin som ovan. 

Fredag

 
Detta är en utav mina favoritbilder från London, helt klart den bästa staden! 
 
Hej på er! Jag måste säga att det är så skönt med helg även om jag bara gått tre dagar i skolan. I onsdags var det dags att komma tillbaks till skolan efer jullovet och det kändes faktiskt riktigt bra! Denna helg kommer gå åt till plugg och lite annat skoj, ha det fint! 

H&M ss14

 
Det är såhär jag vill gå klädd i vår! Det stilrena som midikjolen mixat med det lite mer rockiga som de svarta bootsen är en för bra kombo! Hoppas våren kommer fort. 

Dramatic ruffle

 
Jag har gjort en liten beställning från asos och bland annat så är den här underbara blusen påväg hem till mig. Ruffet på axlarna tycker jag är en superfin detalj som gör den mer intressant! Åh längtar tills paketet kommer!! 

Merry little christmas

 
Tomten kom fram med släden fast vi inte fick någon snö, hurra för det! Här ser ni lite utav min fina julklappar, det saknas lite skidsaker på bilderna och min acne tröja såklart! Jag blev så oroligt glad för alltihop och det verkade även som familjen blev glad över vad dom hittade under granen! Ikväll blir det en hemmakväll med gottis framför teven. 

Tulips

 
Uppdateringen har inte varit så bra på senaste tiden så jag ska bättra mig, det är mitt nyårslöfte till er!
Under lovet har jag bland annat firat jul med underbara släkten, åkt in till malmö för att kolla in rean, firat in det nya året med fina vänner, försökt hinna med lite skolarbete och skrivit ner mina nyårslöften. Snart kommer Emma hit så ni får ha det så bra sålänge, puss!

RSS 2.0